Լավագույն խմորի բաղադրատոմսը․ սա իդելական է ցանկացած խմորեղենի համար
Բաղադրիչներ. Ալյուր – 650 գրամ, Կաթ – 0,5 բաժակ, Ջուր – 0,5 բաժակ, Շաքարավազ – 3 թեյի գդալ, Աղ – 0,5 թեյի գդալ, Թարմ խմորիչ – 25 գրամ, Մայոնեզ – 150 գրամ
Ամանի մեջ լցնել տաք կաթն ու ջուրը, ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը, աղը, ալյուրը 4 ճ.գ. և խառնել ամեն ինչ:
Ես ծածկում եմ սննդի թաղանթով և 30 րոպե դնում տաք տեղում, որպեսզի բարձրանա։ Եկել է մայոնեզ ավելացնելու ժամանակը։ Այնուհետև ավելացնում եմ մաղած ալյուրը և հունցում խմորը։
Ծածկում եմ թաղանթով և 1 ժամով դնում տաք տեղում։ Խմորը բարձրացել է, կարող եք սկսել եփել։