Եթե հոգ եք տանում ձեր օրգանիզմի մասին, ապա լավ գիտեք, թե որքան կարևոր է աղիների մաքրությունը։ Տարիների ընթացքում մեզանում կուտակված թափոններն ու տոքսինները մի շարք ծայրահեղ անցանկալի հետևանքների անմիջական պատճառն են.
Խնձորի վառ մրգային համը մի փոքր կփափկի և կպայծառացնի այս բանջարեղենային հյութի համը։ Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել ձեր սիրած խոտաբույսերից մի քիչ՝ ռեհան, անանուխ։
Բաղադրիչներ 3 պորցիայի համար
3 հյութալի խնձոր
սպիտակ կաղամբի 2-3 տերեւ
1-2 նեխուրի ցողուն
1 փոքր վարունգ
1 փոքր ճակնդեղ
ծովի աղ
Քայլ 1
Մաքրել ճակնդեղը, խնձորը, վարունգը, բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները:
Քայլ 2
Բոլոր բանջարեղենից հյութ հանելու համար օգտագործեք հյութահանիչ: Համեմել աղով և մատուցել։