Շոգ ամառային օրերին ամենազովացուցիչ և առույգացնող ըմպելիքներց մեկն է համեղ պատրաստված սառը սուրճը։ Առաջարկում ենք սառը սուրճ պատրաստելու հրաշալի բաղադրատոմս, որը կօգնի զովանալ ամառվա տապին։
Սրճային սմուզի
- 250 մլ թարմ եփված և սառեցված էսպրեսսո սուրճ
- Ոչ մեծ բանան
- 250 մլ սովորական յուղազերծված յոգուրտ
- 1/2 ճ. գ. բնական, ոչ քացր կակաոի փոշի
Բանանից պատրաստել պյուրե, ավելացնել յոգուրտը և հարել։ Ստացված զանգվածին ավելացնել թարմ եփված և սառեցված էսպրեսսո սուրճը և կրկին հարել։ Կակաո և դարչինն ավելացնել ըստ ճաշակի։