Մասուրն իսկական կյանքի աղբյուր է, բնության հրաշք, որի մասին դուք հաստատ շատ բան չգիտեք

Մասուրն իսկական կյանքի աղբյուր է, բնության հրաշք, որի մասին դուք հաստատ շատ բան չգիտեք

Վիտամին C- ի պարունակությամբ մասուրը աշխարհի բոլոր բույս երի մեջ չեմպիոն է: Նրանց պտուղների մեջ այն 40-50 անգամ ավելի շատ է, քան սև հաղարջում և 500 անգամ ավելի, քան կիտրոններում:

Միրգ. Գրիպի համաճարակի ժամանակ, որպես կանխարգելիչ միջոց և օգտակար հատկությունների համար, 1 ճաշի գդալ լցնել մասուր, 2 ճաշի գդալ եռացող ջուր, եփել 10 րոպե կափարիչի տակ, թողնել 24 ժամ, ցամաքեցնել: Խմեք 0.5 ճաշի գդալ օրական երկու -երեք անգամ։

Գրիպի դեպքում 5 ճ.գ. մանրացված մասուրի բույսի մեջ լցնել 1 լիտր սառը ջուր, հասցնել եռման, եփել 10 րոպե, թողնել ութ ժամ, ցամ աքեցնել: Խմեք 0.5 ճաշի գդալ յուրաք անչյուր երկու ժամը մեկ:

Հիպերտոնիայի համար՝ 1 ճաշի գդալ լցնել 3 ճաշի գդալ մասուր, սառը ջուր, եռացրեք, երեք ժամ պահեք տարայի մեջ թույլ կրակի վրա: Խմեք թեյի պես ամբողջ օրը: Մի խմեք այլ հեղուկ: Բուժման ընթացքը 1,5 ամիս է:

Արյան անոթները մաքրելու համար 2 ճաշի գդալ թակած պտուղները լցնել թերմոսի մեջ 1 բաժակ եռացող ջուր, ավելացնել անանուխի տերև և մեխակ: Թողնել 12 ժամ: Խմեք 0.5 ճաշի գդալ օրա կան երեք անգամ ուտելուց առաջ:

Աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների համար 2 ճաշի գդալ թակած արմատի վրա լցնել 2 բաժակ ջուր, եռացրեք, եռացրեք 12 րոպե, թողեք երկու ժամ, չորացրեք:

Խմեք 0.5 ճաշի գդալ օրական չորս անգամ ուտելուց առաջ: Ցիստ իտի համար՝ 1 ճաշի գդալ լցնել 1 թ / գ մանրացված մասուրի արմատ, ջուր, եփել 15 րոպե, թողնել երկու -երեք ժամ: Խմեք 1/4 ճաշի գդալ օրական չորս անգամ ուտելուց առաջ:

Յուղը. Մասուրի յուղը լայնորեն օգտագ ործվում է բուժիչ և օգտակար հատկությունների համար: Ստամոքսաղիքային տրակտը մաքրելու և իմունիտետը բարձրացնելու համար երկու շաբաթվա ընթացքում անհրաժեշտ է խմել 20 մլ օրական երկու անգամ ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ։