Սա ողջ աշխարհում անվանում ան «Ոսկե Կաթ»․ Երիտասարդության էլիքսիր, որի մասին պետք է իմանան հատկապես 50-ն անց կանայք

Սա ողջ աշխարհում անվանում ան «Ոսկե Կաթ»․ Երիտասարդության էլիքսիր, որի մասին պետք է իմանան հատկապես 50-ն անց կանայք

Քրքումը կաթով հզոր բնական միջոց է, այնպես որ օգտագործեք այն ըստ հրահանգների:

«Ոսկե կաթ» պատրաստելու մի քանի բաղադրատոմսեր կան: Մենք կդիտարկենք ավանդական հնդկական տարբերակը: Ինչպես կաթ պատրաստել քրքումով․ Եթե ինչ-որ մեկը կարծում է, որ բավական է մի քիչ քրքումի փոշի լցնել կաթի մեջ և խմել, ապա դա ամբողջովին ճիշտ չէ։

Որպեսզի այն ստացվի այնպես, ինչպես պետք է, այն պետք է պատրաստել հետևյալ կերպ:

Սա կպահանջի. վերցնել մոտավորապես 50 գ քրքումի փոշի, խառնել այն կես թեյի գդալ աղացած պղպեղի հետ (կծվությունը պետք է կարգավորվի՝ կախված ձեր սեփական ճաշակի նախասիրություններից և հնարավորություններից), լցնել կես բաժակ եռացրած հովացրած ջուր, դնել կրակի վրա և եփել մինչև թանձր մածուցիկ զանգված ստացվի, դնել ապակե տարայի մեջ, ծածկել և դնել սռնարանում:

Հիշեք, որ քրքումի մածուկը պահվում է ոչ ավելի, քան 30 օր։